Loading...
Online aanbod 2021-10-07T18:18:38+00:00

Online aanbod

Online coaching met live begeleiding

Speciaal voor die mensen die heerlijk vanuit hun eigen omgeving en dus onafhankelijk van waar ze zich bevinden en waar de coach zich bevindt, willen werken aan hun persoonlijke groei en transformatie, biedt Your Coach ook online coach- en therapiesessies.

Live sessies

Het is mogelijk om ook online live sessies te boeken! Tijdens deze live sessies is het net alsof we samen in een ruimte zijn en blijft de kracht van non-verbale communicatie overeind. Ook is tijdens deze sessies sprake van directe communicatie zo kunt je live je vragen stellen en ervaringen delen. Je hoeft dus niet dagen te wachten op een antwoord op je verstuurde email zoals dat bij de gebruikelijke e-coaching en e-therapie kan gaan

De voordelen van online samenwerken op een rijtje

  • Flexibiliteit; onafhankelijk van afstand en locatie, altijd en overal toegang. Het enige dat nodig is, is een computer of laptop. Dit maakt dat coaching of therapie ook mogelijk is voor mensen met een fulltime baan en voor mensen die om diverse redenen aan huis zijn gebonden.
  • Financieel; de online sessies besparen geld. De kosten voor reizen, parkeren, vrij nemen van werk en eventuele kosten voor oppas op kind of huisdier worden bespaart.
  • Tijdwinst; de online sessies besparen tijd. Deelnemers hoeven niet te reizen
  • Laagdrempelig; ook voor clienten die het werken aan groei en ontwikkeling voor anderen verborgen willen houden.

Online coaching is laagdrempelig, effectief, kostenefficiënt en het kan een goede stok achter de deur zijn. Heb je interesse in online begeleiding, dan neem dan contact met mij op.