Loading...
Online aanbod 2017-04-21T00:03:10+00:00

Online aanbod

Online coaching met live begeleiding

Speciaal voor die mensen die heerlijk vanuit hun eigen omgeving en dus onafhankelijk van waar ze zich bevinden en waar de coach zich bevindt, willen werken aan hun persoonlijke groei en transformatie, biedt Your Coach ook online cursussen, workshops, programma’s en coach- en therapiesessies.

Live sessies

Nu is het mogelijk om ook online live sessies te boeken! Tijdens deze live sessies is het net alsof we samen in een ruimte zijn en blijft de kracht van non-verbale communicatie overeind. Ook is tijdens deze sessies sprake van directe communicatie zo kunt je live je vragen stellen en ervaringen delen. Je hoeft dus niet dagen te wachten op een antwoord op je verstuurde email zoals dat bij de gebruikelijke e-coaching en e-therapie kan gaan.

Online betekent niet dat deelnemers alleen achter de computer zitten. De opdrachten en de informatie worden weliswaar online aangeboden, maar deelnemers van online groepscoaching worden gestimuleerd om in een besloten groep hun ervaringen mbt de oefeningen te delen met andere groepsleden zodat we optimaal gebruik maken van de kracht uit de groep.

De voordelen van online samenwerken op een rijtje

  • Flexibiliteit; onafhankelijk van afstand en locatie, altijd en overal toegang. Deelnemers kunnen onze online cursussen volgen op een plek en tijdstip die ze zelf uitkiezen. Het enige dat nodig is, is een computer of laptop. Dit maakt dat deelname ook mogelijk is voor mensen met een fulltime baan en voor mensen die om diverse redenen aan huis zijn gebonden.
  • Financieel; onze online cursussen en sessies besparen geld. De kosten voor reizen, parkeren, vrij nemen van werk en eventuele kosten voor oppas op kind of huisdier worden bespaart.
  • Tijdwinst; onze online cursussen besparen tijd. Deelnemers hoeven niet te reizen
  • Herhaling van lesstof; de cursusmaterialen zijn gedurende een langere periode beschikbaar. In ieder geval langer dan een persoonlijke live sessie waarbij het gaat om mondelinge terugkoppeling. Nu kan het lesmateriaal nog eens herhaald worden.
  • Langere reflectietijd; je bent nu meer tijd om te reageren op gestelde vragen dan in een 1 op 1 live gesprek. Want als iemand je een vraag stelt denk je daar maar heel kort over na voordat je reageert.
  • Laagdrempelig; ook voor clienten die het werken aan groei en ontwikkeling voor anderen verborgen willen houden.

Online coaching is laagdrempelig, effectief, kostenefficiënt en het kan een goede stok achter de deur zijn. Heb je interesse in online begeleiding, dan neem dan contact met mij op.