Loading...
Referenties 2017-04-20T23:02:52+00:00

Referenties Particuliere Coaching

Mensen die van onze coachingsdiensten gebruik hebben gemaakt zeggen over Your Coach

“Tijdens relatietherapie hebben we geleerd om op een andere manier naar onze manier van communiceren te kijken. We hebben het inzicht gekregen dat we steeds weer dezelfde fouten maakten. Dit inzicht was nodig om het te kunnen veranderen”

– S.H. te Bergen

“Ik ben nog maar drie keer geweest en ben van plan om vaker een afspraak te maken omdat het fijn is om mijn verhaal aan een onafhankelijk en deskundig iemand te vertellen die er op een andere manier tegenaan kijkt. Vivienne is een zeer prettige coach waarbij ik me erg op mijn gemak voel en sterk het gevoel heb dat zij mijn begrijpt. Ze heeft me erg geholpen om voor mezelf op te komen en dingen anders te zien en te doen”.

– F.L. te Amsterdam

“Toen ik merkte dat ik minder lekker in mijn vel zat ben ik op zoek gegaan naar iemand die me erbij zou kunnen helpen om daar verandering in te brengen. Via internet kwam ik op de website van Your Coach, deze vond ik er professioneel uitzien en de tekst sprak mij aan, dit zou wel eens iets voor mij kunnen zijn. Telefonisch heb ik toen een afspraak gemaakt. Zelf ben ik dan altijd benieuwd wie en wat je treft. In dit geval trof ik ik Viviënne en Viviënne wist een hele prettige sfeer te creëren tijdens de gesprekken en tevens wist zij door goed te luisteren de oorzaak van mijn probleem naar boven te krijgen. Vervolgens heeft zij mij verschillende interventies aangeboden waar ik zelf mee aan de slag kon en wat mij inzicht heeft gegeven in mijzelf en hoe ik dingen die ik als vervelend ervaar kan veranderen. Het was een leuk en leerzaam traject, uiteraard soms ook wel eens confronterend, maar uiteindelijk heeft het me veel opgeleverd en ben ik herken ik de situaties en weet ik er zelf verandering in te brengen, met dank aan Viviënne”.

– A.R. te Haarlem

“Vivienne gaf me meteen een heel vertrouwd gevoel zodat ik me voor 100% in de therapie kon geven. Omdat ze zich ook persoonlijk opstelde, maar niet zo dat het de voortgang van mijn therapie in de weg zat, had ze wat mij betreft een goede balans gevonden! 
De EMDR sessie heeft mijn meest verdrietige ervaring die zo een verstrengelde werking op mijn leven van nu had een positieve plaats gegeven, zodat ik weer ontspanning kon vinden, voelen en vasthouden. Als gevolg van de EMDR en de gesprekken eromheen, ben ik daadwerkelijk anders in het leven gaan staan, zonder dat de grootste angst, nl het ‘echt verliezen van mijn kindje’ nodig was. Ik sta minder ‘strak’. Voel me relaxter, zie duidelijker mijn grenzen en kan er iets mee. Ik sta ook veel meer open voor mijn omgeving, heb mijn lat minder hoog. Deze dingen wist ik wel, maar mijn gevoel wilde er blijkbaar nog niet aan…kon er niet aan. Ik voel me gelukkiger en sterker; prive en ook op mijn werk. Inmiddels durf ik weer relaties aan te gaan omdat ik beter in mijn vel zit en dat brengt mij heel veel geluk!”

– D. te Zandvoort

“Het coachtraject heeft mij erg goed gedaan. Vooral de EMDR sessies. Het was geestelijk heel zwaar maar het is de moeite waard geweest. Mijn angsten zijn in mijn kinderjaren ontstaan en door de juiste aanpak van Vivienne heb ik geleerd daar mee om te gaan. Mijn rijangst was hier een uiting van en ik leer langzamerhand mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Zo heb ik geleerd om voor mezelf op te komen, mijn mening te geven en er voor te gaan en daar ben ik sterker van geworden.”


– R.H. Zuid Holland

“Vivienne heeft mij geholpen bij een belangrijke stap in mijn leven. Zo heeft zij mij alle stukjes van een onduidelijke puzzel zelf in elkaar laten zetten. Ook gaf zij mij de bevestiging dat ik met mijn zelfinzicht op de goede weg ben en heeft zij e.e.a. van een andere kant belicht wat verruimend heeft gewerkt. Dit alles vond plaats in vertrouwelijke, open en heldere gesprekken.”

– M.H. te Noordwijk

“Het is enorm waardevol om in een coachtraject een juiste klik met je coach te hebben. Dit is voor iedereen heel persoonlijk. Ik voel me bij Vivienne vertrouwd en op mijn gemak, alsof ik met een vriendin zit te praten; geen oordeel, wel bijsturing waar dat nodig is en een spiegel op zijn tijd. Het coachtraject is in grote mate een bevestiging geweest van wat ik diep van binnen eigenlijk al wist. En toch was ik elke keer weer verbaasd over die speelse wijze waarop die bevestiging via Vivienne verkregen werd. Ik heb knopen doorgehakt waarvan ik wist dat ze doorgehakt moesten worden. Vivienne heeft me niet zozeer geholpen bij het nemen van de beslissing maar bij het vinden van zekerheid in mezelf. Helemaal top!”

– E.J. te Amsterdam

“Ik kreeg drie sessies ‘kado’! Het klikte vanaf moment 1 mede door Vivienne’s open persoonlijkheid, ze gaf me absoluut een gevoel van vertrouwen. Het waren drie mooie heldere gesprekken met daarin soms vragen die ik kreeg waarop ik wel snel antwoord kon geven maar die me toch dagen erna nog bezig hielden. Na deze sessies ben ik me bewuster van een aantal dingen/struikelpunten. Your Coach heeft mij de handvaten geven hier mee om te gaan of ze te verhelpen. Buiten de professionaliteit en deskundigheid die ik ondervond tijdens de sessies, was het erg leuk zo’n sprankelend en humorvol persoon tegenover me te hebben om als klankbord te mogen gebruiken. Bedankt!”


– J.C. te Lisse

“Door mijn coachtraject heb ik mezelf beter leren kennen en heb ik geleerd om los te laten en dingen een plek te geven die het verdient! Ik ben levendiger en kan weer van allerlei dingen genieten. Nu leef ik met de dag en ben dankbaar voor alle nieuwe vriendschappen en ik ontvang gewoon ineens liefde om de liefde…”


– D. van M. te Amsterdam

“Haar deskundigheid overtrof mijn verwachtingen. Door het coachtraject heb ik geleerd dat mijn ‘mindset’ er toe doet en ben ik me bewust geworden dat tegen mezelf zeggen ‘dat mag ik niet’ minder goed werkt dan tegen mezelf te zeggen wat ik wel mag (moet) doen. En dat werkt stukken beter! Vivienne maakt gebruik van relevante voorbeelden waar ik veel aan heb gehad.”


– M.J. te Alkmaar

“Mijn coachsessies hebben ertoe geleid dat ik veel beter voor mezelf opkom en het er niet meer bij laat zitten. Zo ben ik een (moeilijk) gesprek aangegaan met mijn manager, iets wat ik daarvoor niet zo snel zou hebben gedaan. Ik ben erg trots op mezelf. Iedere medewerker zou vanuit de werkgever de mogelijkheid moeten hebben om elke maand van gedachte te kunnen wisselen met een personal coach: YOUR COACH!”


– C.T. te Amstelveen

“Door het coachtraject kan ik de zaken objectiever bekijken en zie wanneer ik teveel lucht in de strandbal laat zitten. En het is mijn keuze om te controle wel of niet te verliezen. Ik kan zaken beter relativeren, ik kan beter loslaten en sta zelfverzekerder in het leven. Best en foremost; ik ben een stuk relaxter. Andere mensen zien in mij een sterkere persoonlijkheid met minder problemen en issues.”

– C.V. te Amsterdam

“Ik beoordeel het traject en de coach met een dikke tien. Vivienne bracht een combinatie van deskundigheid, openheid, gezelligheid en humor in het traject. Dit waren voor mij ideale omstandigheden, waardoor ik eruit heb kunnen halen wat eruit te halen viel. Zo heb ik geleerd wat mijn valkuilen zijn en begrijp beter waarom mensen mij irriteren. Dit helpt mij om anders te reageren. En kan een vervelende conversatie sneller naar het positieve draaien. Ik heb dit traject ervaren als een cadeautje. Dank je wel Vivienne!”


– A.M. te Haarlem

“Ik ben erg tevreden over het coachtraject. Ik kreeg het gevoel dat ik niet alleen geholpen werd maar dat de interesse in mijn persoon en mijn hulpvraag ook echt was. En ik denk dat die oprechtheid in ieder geval Vivienne’s grootste kwaliteit is. Coaching is heel prettig als je even ‘vast’ zit. In Vivienne vond ik een soort sparringspartner die me heeft geholpen wat ik zelf niet meer kon overzien weer overzichtelijk te maken. Wat me enorm verbaaste was dat je je zwakke punten door coaching kunt verbeteren. Ik kan nu veel beter met negativiteit en boosheid van anderen omgaan.”

– D.M. te Haarlem

“Omdat Vivienne van het eerste moment heel open en duidelijk was over wat ik kon en mocht verwachten kreeg ik meteen een vertrouwd gevoel. Haar concreetheid en directe aanpak spreken mij enorm aan. Het coachtraject heeft me een flinke zet in de goede richting gegeven en de kracht die ik nodig had om een paar veranderingen door te voeren. Al met al heeft het me meer plezier in mijn werk gegeven en kan ik beter omgaan met situaties thuis.”

– V. van D. te Utrecht

“Ondanks dat ik doorgaans erg kritisch ingesteld ben heb ik het traject als erg prettig ervaren, ondanks de soms minder prettige onderwerpen en moeilijke keuzes. Het was fijn om alles te kunnen bespreken zonder veroordeeld te worden. In eerste instantie leunde ik erg op Vivienne’s inzichten maar werd ik goed begeleid om zelf mijn eigen inzichten te toetsen en te vertrouwen. De sessies hebben me geholpen bij het nemen van een moeilijke beslissing en in die periode daarna. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven doordat mijn gevoelens en ideeen erkend en ondersteund werden. En soms werd met een simpele (haast voor de handliggende vraag) opeens een heel nieuw blikveld geopend. Ik zit veel beter in mijn vel nu, heb veel meer zelfvertrouwen en voel me goed. Nogmaals, het was erg fijn allerlei gevoelens en gedachten te kunnen bespreken in de wetenschap niet veroordeeld te worden. Haar persoonlijke aanpak is erg prettig.”

– J.K. te Heemstede