Loading...
Zakelijk 2017-05-26T10:15:34+00:00

Zakelijke coaching

Wat doet Your Coach?

Your Coach richt zich op teamcoaching, individuele coaching en competentie coaching. De coachingsdiensten zijn in te zetten ter ondersteuning van het gehele Human Resource traject van selectie, doorstroom, motivatie, persoonlijke ontwikkeling, performance verbetering, verzuimmanagement en uitstroom. Your Coach werkt (inter)nationaal, zowel voor het bedrijfsleven als voor de non-profitsector.

Missie

De missie van Your Coach is organisaties te helpen met de vertaling van hun bedrijfsstrategieën naar Human Resource beleid. Er wordt een een relatie gelegd tussen gedrag, vraag (competenties) en functie/organisatie context. De nadruk ligt op commitment, resultaten, effectiviteit en het welzijn van de medewerkers binnen deze organisatie.

Visie

De visie van Your Coach is dat de medewerker het best tot zijn/haar recht komt in een bedrijfscultuur waarbij wederzijdse verwachtingen duidelijk zijn. In deze cultuur wordt gewerkt in een passende en stimulerende werkomgeving die aansluiting vindt bij zowel de persoonlijke doelen van de medewerkers als de vernieuwde bedrijfsstrategieën. Deze opvatting bepaalt dan ook de aanpak.

De coach

Your Coach is een initiatief van Vivienne Feitsma.

Tijdens de periode die ze bij (inter)nationale profit organisaties werkte -als account manager, werving & selectie consultant, peoplemanager en human resource manager- heeft ze in 1997 de keuze gemaakt om haar interesse in ‘de mens’ om te zetten naar professionele opleidingen zoals Psychosociaal Therapeut en Gecertificeerd Coach.

Zij heeft ruime ervaring in het coachen van personeel en organisaties betreffende (psychosociale) werksituaties.

Haar benadering is duidelijk, direct en empatisch. Ze staat voor een heldere analyse, open communicatie en resultaat op korte termijn. Om een compleet beeld te krijgen luistert ze naar het ‘tussen-de-regels-verhaal’, maakt ze gebruik van diverse methoden en technieken, stelt ze de juiste vragen en zet ze daarbij haar eigen ervaringen en intuïtie in. Ze combineert situatie en ervaringen van de betrokkene tot een patroon. Hieruit schept zij een positieve stroming en worden valkuilen omgezet naar innerlijke kracht.