Loading...
Referenties 2019-07-29T18:22:13+00:00

Referenties Zakelijke Coaching

Bedrijven die van Your Coach gebruik hebben gemaakt

ABN AMRO, ACN, Active Cleaning, Allen & Overy, Amafilter, Annexum, Arag Rechtsbijstand, Auberon, Babbage, Bain & Company, Bouwfonds Property Development, Bouwfonds MAB, British Land Invest, CGG Benelux, Cisco, Crachtig, Curium LUMC, De Vries en Metman, Delta Lloyd, Dermicis, Douglas, Dunweg Uitvaartzorg, DVME, Embaffle, Equity & Trust, F&C Netherlands, Fortissimo Film, Fources, Gemeente Amsterdam, Gemeente Katwijk, Gemeente Velsen, GGD Jeugd Gezondheidszorg, Global State, Hogeschool van Amsterdam, InHOLLAND, Kardan, Lamark, LUMC, Lyceum Sancta Maria, Mansingh Holding, McAfee, Mirtos Animal Project, MOOG, MSREF, Ned-Werk, NIBC, Numico, Nuon, OCK Het Spalier, OMD, Parker Drilling, PPG, Provincie Noord-Holland, PSW, Rabobank, Racktime, Rechtbank van Amsterdam, Rembrandthuis, RIG Investments, Sanoma Magazines, Scherpa, Schuberg Philis, Servicepunt 71, S&H Productfulfilment, SKOS Haarlem, SOA Aids NL, Spax Solution, SQ Company, Stadgenoot, Stop Aids Now!, Suxesfully, TCN, Tivall, TNO Arbeid, TNT, Trend Office, TSMC Europe, UWV Haarlem, UWV Leiden, Vereniging Buma, VitalAire, VNG, VU PAOG, Wilgehaege, Working Spirit, Xendo Holding, Yacht, Zorg & Zekerheid, Zorgspecialist.

.

“Ik ben me beter bewust van mezelf en kan een vervelende conversatie sneller naar het positieve draaien. Zo heb ik bijvoorbeeld geleerd wat mijn valkuilen zijn en begrijp ik beter waarom mensen mij irriteren. Dit helpt mij om anders te reageren. Ik beoordeel het traject en de coach met een dikke tien. Vivienne bracht een combinatie van deskundigheid, openheid, gezelligheid en humor in het traject. Dit waren voor mij ideale omstandigheden, waardoor ik eruit heb kunnen halen wat eruit te halen viel. Ik heb dit traject ervaren als een cadeautje en denk er met veel plezier aan terug! Dank je wel, Vivienne”

– Manager bij een taleninstituut

“Ik kreeg drie sessies ‘kado’! Het klikte vanaf moment 1 mede door Vivienne’s open persoonlijkheid, ze gaf me absoluut een gevoel van vertrouwen. Het waren drie mooie heldere gesprekken met daarin soms vragen die ik kreeg waarop ik wel snel antwoord kon geven maar die me toch dagen erna nog bezig hielden. Na deze sessies ben ik me bewuster van een aantal dingen/struikelpunten. Your Coach heeft mij de handvaten geven hier mee om te gaan of ze te verhelpen. Buiten de professionaliteit en deskundigheid die ik ondervond tijdens de sessies, was het erg leuk zo’n sprankelend en humorvol persoon tegenover me te hebben om als klankbord te mogen gebruiken. Bedankt!”

– Management Assistent CFO

“In een tijd van een carrièreswitch ben ik met Vivienne gaan werken en mijn ervaringen met coaching is goed. Zij drong aan om te zeggen wat ik werkelijk bedoelde en dat heeft me geholpen om er achter te komen wat ik werkelijk wil. Vivienne is een integere coach met veel enthousiasme. Zij is ook moedig genoeg om te confronteren wanneer nodig. Tijdens de coachsessies werd e.e.a in een perspectief geplaatst op een manier dat ik het kon begrijpen. Zij is één van die zeldzame mensen die goed luistert, niet oordeelt en heeft de capaciteit om een ‘veilige sfeer’ te creëren waar ook bij gelachen mag worden.”

– Engineer bij een internationaal IT bedrijf

“Vivienne heeft een hoop bij me los gemaakt en ik moest er dan ook even aan wennen. Het was voor mij al een openbaring dat ik dingen van mezelf heb laten zien die nog maar weinig mensen hebben gezien. Ik voel me erg op mijn gemak bij haar. Ik ben erg blij met deze ontwikkeling, ik ga me steeds beter voelen en zit een stuk beter in mijn vel. Ook collega’s vertelden mij dat ik positief ben veranderd. Natuurlijk erg leuk om te horen, zeker als mijn chef het ook nog eens bevestigt tijdens mijn functioneringsgesprek.”

– Diender bij de Politie Haaglanden

“De inzichten die ik heb gekregen zijn diepgaand. De nieuwe competenties die ik heb ontwikkeld zijn niet alleen van toepassing in mijn nieuwe functie maar blijven me ook van pas komen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Vivienne heeft heel wat werk in onze sessies gestoken en wij hadden samen heel wat lol. Zij is assertief, uitdagend, alert, respectvol en menselijk. Ik verheugde me op elke sessie. Altijd leerde ik weer iets nieuws.”

– Manager bij een vliegtuigmaatschappij

“Zij is uitermate stimulerend en weet u ook geconcentreerd te houden op de doelstellingen die betrekking hebben op uw carrière. Ik voelde me geaccepteerd, aangemoedigd, gesteund en uitgedaagd tijdens de coach sessies. Door Vivienne ben ik bewust geworden hoe ik reageerde op moeilijke situaties en heb onderzocht wat de mogelijke opties zijn zodat ik nu anders reageer op dezelfde situaties.”

– Directeur werving- en selectiebureau

“Zij vraagt door en is onderzoekend zonder irritant te zijn. Zij heeft me geholpen om betere besluiten te nemen, ze heeft me geholpen om me te concentreren op de keuzes die ik had en heeft me vervolgens uitgedaagd om ook daadwerkelijk te handelen volgens de plannen die we samen hebben ontwikkeld. Ik heb geleerd verantwoordelijk te zijn voor zowel mijn acties als de gevolgen daarvan. Haar warme, begrijpende houding gecombineerd met haar capaciteit om me uit te dagen heeft een enorm verschil in mijn leven gemaakt.”

– Manager Operations metaalfabriek

“Mede door haar praktische aanpak weet Vivienne er voor te zorgen dat de oplossing voor een probleem of moeilijke situatie vaak veel simpeler is dan jezelf in eerste instantie dacht! Het coachtraject heeft tot positieve veranderingen geleid, zo ben ik me meer bewust geworden van mijn capaciteiten en kracht. Ook laat ik nu makkelijker mijn mening horen. Ik ben zeer tevreden over de coaching en Vivienne krijgt van mij dan ook een dikke 10! Ga zo door!”

– Secretaresse Marktleider Netwerkoplossingen

“Door mijn coachtraject heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik begonnen met het investeren in een eigen website wat mij verder brengt mijn eigen droom waar te maken. Vivienne overtreft mijn verwachten qua respect, vertrouwen en openheid”

– Startende zelfstandig ondernemer